Igor Kujawski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
5.0
Vipo i przyjaciele (2005)
Vipo - Adventures of The Flying Dog
7.4
Łowcy smoków (2004)
Chasseurs de dragons
7.6
Sekretny świat misia Beniamina (2003)
Secret World of Benjamin Bear, The
6.2
Autobusy (2003)
Busy Buses
7.1
Kropelka - przygody z wodą (2002)
Raindrop The Water is Adventure

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 2011 Doktor / Profesor (gościnnie)
6.5 2009 Doktor / Profesor (gościnnie)
8.8
Auschwitz. Naziści i "ostateczne rozwiązanie"
Auschwitz: The Nazis and the 'Final Solution'
2005 Doktor / Profesor (gościnnie)
5.2 2005 Doktor / Profesor (gościnnie)
5.7 2004 Doktor / Profesor (gościnnie)
7.4
Łowcy smoków
Chasseurs de dragons
2004 Doktor / Profesor (gościnnie)
7.2 2003 Doktor / Profesor (gościnnie)
6.7 1999 Doktor / Profesor (gościnnie)
3.7 1998 Doktor / Profesor (gościnnie)
5.1
Królowa złodziei
Marion du faouet - chef de volerus
1997 Doktor / Profesor (gościnnie)
7.4 1989 Doktor / Profesor (gościnnie)
8.0 1988 Doktor / Profesor (gościnnie)
7.5 1987 Doktor / Profesor (gościnnie)
7.0 1986 Doktor / Profesor (gościnnie)
6.6 1984 Doktor / Profesor (gościnnie)
6.8 1984 Doktor / Profesor (gościnnie)
6.5 1983 Doktor / Profesor (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Igor Kujawski filmy Igor Kujawski najlepsze filmy Igor Kujawski zdjęcia Igor Kujawski galeria Igor Kujawski biografia Igor Kujawski nominacje Igor Kujawski nagrody i wyróżnienia Igor Kujawski filmografia Igor Kujawski aktor Igor Kujawski reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.