Iemasa Kayumi
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2011 Ko (głos)
7.0 2008 Walter / Starsza osoba (głos) (gości
7.0 2005 Roberto (głos)
9.2 2003 Kyouemon (głos) (gościnnie)
8.1 2003 Big Daddy (głos)
7.9 2002 Ernst Von Bähbem (głos)
6.8 2002 Król Heavenly Realm (głos)
7.7 2001 Jin Majima (głos)
8.3 1999 Cobra Nefertari (głos)
4.0 1999 Colonel Kruger, Narrator (głos)
8.3
Detektyw Conan
Meitantei Conan
1996 James Blake (głos)
6.8 1995 Narrator / Rugudol (głos)
8.1
Ghost in the Shell
Kôkaku kidôtai
1995 Projekt 2501 aka "Władca marionetek" (głos)
6.3 1994 Gen. Pavlochiva (głos)
7.7
Dragon Ball Z: Legendarny Super Saiyan
Dragon Ball Z 8: Moetsukiro!! Nessen retsusen-chô gekisen
1993 Paragas (głos)
6.5 1992 Szef Chuujou Shizuo (głos)
10.0 1989 Jeanne Lobello
9.1 1988 Joan Rebello (głos)
6.0 1985 McCoy (głos)
8.1
Nausicaä z Doliny Wiatru
Kaze no tani no Naushika
1984 Kurotowa (głos)
7.8 1978 Lepka (głos)
0.0 1975 Hendrick Ray (głos)
0.0 1973 Moebius
7.5 1971 Mamou Kyosuke, szalony podróżnik w czasie (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Iemasa Kayumi filmy Iemasa Kayumi najlepsze filmy Iemasa Kayumi zdjęcia Iemasa Kayumi galeria Iemasa Kayumi biografia Iemasa Kayumi nominacje Iemasa Kayumi nagrody i wyróżnienia Iemasa Kayumi filmografia Iemasa Kayumi aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.