Ian Thompson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2011 Kierowca autobusu (gościnnie) (niewy
6.0
Oszukać przeznaczenie 5 3D
Final Destination 5
2011 Kierowca autobusu (gościnnie) (niewy
7.4
X-Men Geneza: Wolverine
X-Men Origins: Wolverine
2009 Kierowca autobusu (gościnnie) (niewy
7.8 2008 Kierowca autobusu (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Kierowca autobusu (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
9.0
Wbrew przeciwnościom
Down to Earth
2000 Kierowca autobusu (gościnnie) (niewy
7.5
Zawodowcy
CI5: The New Professionals
1998 Kierowca autobusu (gościnnie) (niewy
7.4
Bokser
Boxer, The
1997 Kierowca autobusu (gościnnie) (niewy
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Kierowca autobusu (gościnnie) (niewy
7.2 1996 Kierowca autobusu (gościnnie) (niewy
6.0 1995 Kierowca autobusu (gościnnie) (niewy
6.8 1992 Kierowca autobusu (gościnnie) (niewy
10.0 1990 Kierowca autobusu (gościnnie) (niewy
6.0 1988 Kierowca autobusu (gościnnie) (niewy
7.7 1987 Kierowca autobusu (gościnnie) (niewy
0.0 1981 Kierowca autobusu (gościnnie) (niewy
10.0 1980 Kierowca autobusu (gościnnie) (niewy
0.0 1977 Kierowca autobusu (gościnnie) (niewy
8.0 1976 Kierowca autobusu (gościnnie) (niewy
1.0 1975 Kierowca autobusu (gościnnie) (niewy
10.0 1973 Kierowca autobusu (gościnnie) (niewy
8.6
Partnerzy
Persuaders!, The
1971 Kierowca autobusu (gościnnie) (niewy
5.0 1970 Kierowca autobusu (gościnnie) (niewy
10.0 1969 Kierowca autobusu (gościnnie) (niewy
0.0 1966 Kierowca autobusu (gościnnie) (niewy
0.0 1965 Kierowca autobusu (gościnnie) (niewy
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Kierowca autobusu (gościnnie) (niewy

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ian Thompson filmy Ian Thompson najlepsze filmy Ian Thompson zdjęcia Ian Thompson galeria Ian Thompson biografia Ian Thompson nominacje Ian Thompson nagrody i wyróżnienia Ian Thompson filmografia Ian Thompson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.