Ian Reed Kesler
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Vince Trufant (gościnnie)
4.5 2011 Vince Trufant (gościnnie)
6.7 2011 Vince Trufant (gościnnie)
7.2 2011 Vince Trufant (gościnnie)
6.3 2010 Vince Trufant (gościnnie)
7.7 2009 Hugo Morrison (gościnnie)
8.1 2007 Vince Trufant (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Chris Calabasa (gościnnie)
7.5 2005 Vince Trufant (gościnnie)
7.3 2004 Ryan Elliott (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Vince Trufant (gościnnie)
7.3 2002 Ned Sante (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Vince Trufant (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Vince Trufant (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Vince Trufant (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ian Reed Kesler filmy Ian Reed Kesler najlepsze filmy Ian Reed Kesler zdjęcia Ian Reed Kesler galeria Ian Reed Kesler biografia Ian Reed Kesler nominacje Ian Reed Kesler nagrody i wyróżnienia Ian Reed Kesler filmografia Ian Reed Kesler aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.