Ian Puleston-Davies
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 2009 Pan Siddal
6.6
Małe królestwo Bena i Holly
Ben and Holly’s Little Kingdom
2009 Król osetowy (głos)
8.1
Tess D'Urbervilles
Tess of the D'Urbervilles
2008 John Durbeyfield
7.3
Być człowiekiem
Being Human
2008 Komisarz Wilson (gościnnie)
6.2 2007 Paulson (gościnnie)
7.0 2007 Lance Rix
7.7 2005 Shirley Woolf
1.0 2004 Joe Payne
8.0
Detektyw Foyle
Foyle's War
2002 Eric Cooper (gościnnie)
0.0 1999 Derek Reid (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Sam Dennish (gościnnie)
9.1 1997 Phil Wiley (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Terry Stock (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ian Puleston-Davies filmy Ian Puleston-Davies najlepsze filmy Ian Puleston-Davies zdjęcia Ian Puleston-Davies galeria Ian Puleston-Davies biografia Ian Puleston-Davies nominacje Ian Puleston-Davies nagrody i wyróżnienia Ian Puleston-Davies filmografia Ian Puleston-Davies aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.