Ian Patrick Williams
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2010 Brodaty mężczyzna (gościnnie)
5.5 2009 Brodaty mężczyzna (gościnnie)
4.2 2009 Brodaty mężczyzna (gościnnie)
7.8 2007 Wąsaty mężczyzna (gościnnie)
8.3 2006 Stan Beaudry (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Brodaty mężczyzna (gościnnie)
7.5 2005 Brodaty mężczyzna (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Brodaty mężczyzna (gościnnie)
6.8 1997 Brodaty mężczyzna (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Brodaty mężczyzna (gościnnie)
6.8 1996 Brodaty mężczyzna (gościnnie)
8.5 1995 Brodaty mężczyzna (gościnnie)
7.6 1995 Brodaty mężczyzna (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Brodaty mężczyzna (gościnnie)
7.6 1993 Brodaty mężczyzna (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Brodaty mężczyzna (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Brodaty mężczyzna (gościnnie)
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 Brodaty mężczyzna (gościnnie)
0.0 1990 Brodaty mężczyzna (gościnnie)
7.4 1990 Brodaty mężczyzna (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Brodaty mężczyzna (gościnnie)
7.6 1989 Brodaty mężczyzna (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Beany / Inspektor Fitzpatrick (gościnnie)
7.0 1987 Brodaty mężczyzna (gościnnie)
8.5 1986 Brodaty mężczyzna (gościnnie)
6.4
Projektantki
Designing Women
1986 Brodaty mężczyzna (gościnnie)
6.3 1986 Brodaty mężczyzna (gościnnie)
6.8
E/R
1984 Brodaty mężczyzna (gościnnie)
8.0 1981 Brodaty mężczyzna (gościnnie)
10.0 1979 Brodaty mężczyzna (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ian Patrick Williams filmy Ian Patrick Williams najlepsze filmy Ian Patrick Williams zdjęcia Ian Patrick Williams galeria Ian Patrick Williams biografia Ian Patrick Williams nominacje Ian Patrick Williams nagrody i wyróżnienia Ian Patrick Williams filmografia Ian Patrick Williams aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.