Ian McNeice
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2007 Winston Churchill (gościnnie)
8.1
Rzym
Rome
2005 Obwoływacz
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 Winston Churchill (gościnnie)
7.7
Doktor Martin
Doc Martin
2004 Winston Churchill (gościnnie)
6.5 2004 Winston Churchill (gościnnie)
7.5
Dzieci Diuny
Children of Dune
2003 Winston Churchill (gościnnie)
1.0 2003 Winston Churchill (gościnnie)
7.0 2003 Winston Churchill (gościnnie)
0.0 2002 Winston Churchill (gościnnie)
7.8
Tajniacy
Spooks
2002 Winston Churchill (gościnnie)
7.6
Z piekła rodem
From Hell
2001 Winston Churchill (gościnnie)
6.3
Pytanie do Boga
Body, The
2001 Winston Churchill (gościnnie)
7.3
Łowcy skarbów
Relic Hunter
1999 Winston Churchill (gościnnie)
0.0 1998 Winston Churchill (gościnnie)
7.0
Życie mniej zwyczajne
Life Less Ordinary, A
1997 Winston Churchill (gościnnie)
3.0 1997 Winston Churchill (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Winston Churchill (gościnnie)
6.8
Ace Ventura: Zew natury
Ace Ventura: When Nature Calls
1995 Winston Churchill (gościnnie)
7.0
Kolonia karna
No Escape
1994 Winston Churchill (gościnnie)
8.5 1994 Winston Churchill (gościnnie)
6.8
Czerwone i czarne
Scarlet and the Black, The
1993 Winston Churchill (gościnnie)
10.0 1993 Winston Churchill (gościnnie)
6.0 1991 Winston Churchill (gościnnie)
7.6 1989 Winston Churchill (gościnnie)
7.6 1989 Winston Churchill (gościnnie)
7.5
W 80 dni dookoła świata
Around the World in 80 Days
1989 Winston Churchill (gościnnie)
0.0 1989 Winston Churchill (gościnnie)
6.7 1988 Winston Churchill (gościnnie)
6.8
Samotna pasja Judith Hearne
Lonely Passion of Judith Hearne, The
1987 Winston Churchill (gościnnie)
7.7 1987 Winston Churchill (gościnnie)
7.9 1986 Winston Churchill (gościnnie)
7.9
Na krawędzi mroku
Edge of Darkness
1985 Winston Churchill (gościnnie)
0.0 1985 Winston Churchill (gościnnie)
7.6
Ściśle tajne
Top Secret!
1984 Winston Churchill (gościnnie)
0.0 1983 Winston Churchill (gościnnie)
10.0
Nicholas Nickleby
Life and Adventures of Nicholas Nickleby, The
1982 Winston Churchill (gościnnie)
8.0 1979 Winston Churchill (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ian McNeice filmy Ian McNeice najlepsze filmy Ian McNeice zdjęcia Ian McNeice galeria Ian McNeice biografia Ian McNeice nominacje Ian McNeice nagrody i wyróżnienia Ian McNeice filmografia Ian McNeice aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.