Ian Hanmore
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2011 Albert Flood
8.9
Gra o tron
Game of Thrones
2011 Pyat Pree (gościnnie)
6.5
Szepty
Awakening, The
2011 Albert Flood
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 Ojciec Angelo (gościnnie)
8.6 2001 Albert Flood
8.0
Pan na dolinie
Monarch of the Glen
2000 Albert Flood

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ian Hanmore filmy Ian Hanmore najlepsze filmy Ian Hanmore zdjęcia Ian Hanmore galeria Ian Hanmore biografia Ian Hanmore nominacje Ian Hanmore nagrody i wyróżnienia Ian Hanmore filmografia Ian Hanmore aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.