Ian Gray
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.4 1987 Kierownik "Chez Casablanca"
8.0 1969 Księgarz (gościnnie)
0.0 1968 (gościnnie)
0.0 1966 Francuski marynarz (gościnnie)
4.7 1955 Sikh (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ian Gray filmy Ian Gray najlepsze filmy Ian Gray zdjęcia Ian Gray galeria Ian Gray biografia Ian Gray nominacje Ian Gray nagrody i wyróżnienia Ian Gray filmografia Ian Gray aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.