Ian Burfield
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2011 Nollar (gościnnie)
0.0 2010 Nollar (gościnnie)
6.5
The International
International, The
2009 Nollar (gościnnie)
7.5 2008 Nollar (gościnnie)
6.8 2007 Nollar (gościnnie)
7.3
Złota godzina
Golden Hour, The
2005 Nollar (gościnnie)
9.0 2004 Nollar (gościnnie)
0.0 2003 Nollar (gościnnie)
6.4 2003 Nollar (gościnnie)
5.5 2003 Nollar (gościnnie)
10.0 2003 Nollar (gościnnie)
6.8 2003 Nollar (gościnnie)
10.0 2000 Nollar (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Nollar (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Nollar (gościnnie)
7.0 1993 Nollar (gościnnie)
6.8 1992 Nollar (gościnnie)
7.9 1986 Nollar (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Nollar (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ian Burfield filmy Ian Burfield najlepsze filmy Ian Burfield zdjęcia Ian Burfield galeria Ian Burfield biografia Ian Burfield nominacje Ian Burfield nagrody i wyróżnienia Ian Burfield filmografia Ian Burfield aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.