Ian Abercrombie
Data urodzenia: 1936-09-11
Miejsce urodzenia: Londyn, Anglia, Wielka Brytania
Stan cywilny: żona Elizabeth Romano (od 17.02.1956, rozwód)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2011 Rupert (gościnnie)
6.8
Gwiezdne wojny: Wojny klonów
Star Wars: The Clone Wars
2008 Rupert (gościnnie)
7.9
Pod osłoną nocy
Moonlight
2007 Richard Whitley (gościnnie)
7.0
Czarodzieje z Waverly Place
Wizards of Waverly Place
2007 Rupert (gościnnie)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Ben Franklin (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Rupert (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Rupert (gościnnie)
0.0 2002 Rupert (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Rupert (gościnnie)
10.0 2001 Rupert (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Rupert (gościnnie)
6.2
Bardzo dziki Zachód
Wild Wild West
1999 Rupert (gościnnie)
6.7 1999 Rupert (gościnnie)
0.0 1999 Rupert (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Rupert (gościnnie)
7.2
Zaginiony Świat: Park Jurajski
Lost World: Jurassic Park, The
1997 Rupert (gościnnie)
8.6 1997 Rupert (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Rupert (gościnnie)
8.1 1995 Rupert (gościnnie)
7.6 1995 Rupert (gościnnie)
7.9
Babilon 5
Babylon 5
1994 Rupert (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Rupert (gościnnie)
7.3
Pomoc domowa
Nanny, The
1993 Rupert (gościnnie)
7.6
Armia ciemności
Army of Darkness
1992 Rupert (gościnnie)
7.3
Reporter
Public Eye, The
1992 Rupert (gościnnie)
7.3 1991 Rupert (gościnnie)
7.5 1991 Rupert (gościnnie)
8.4 1990 Tom Brockman (gościnnie)
7.3
Flash
Flash, The
1990 Rupert (gościnnie)
7.4 1990 Rupert (gościnnie)
8.4 1990 Rupert (gościnnie)
6.9 1989 Rupert (gościnnie)
7.2
Pokolenia
Generations
1989 Rupert (gościnnie)
7.2 1989 Rupert (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Rupert (gościnnie)
6.8 1988 Rupert (gościnnie)
7.2 1988 Rupert (gościnnie)
8.0 1987 Rupert (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Rupert (gościnnie)
5.7 1986 Rupert (gościnnie)
10.0 1985 Rupert (gościnnie)
8.1 1985 Rupert (gościnnie)
7.5 1985 Rupert (gościnnie)
5.6 1984 Rupert (gościnnie)
7.6 1984 Rupert (gościnnie)
7.3 1984 Rupert (gościnnie)
8.0 1983 Rupert (gościnnie)
9.3 1982 Rupert (gościnnie)
7.6 1982 Rupert (gościnnie)
6.8 1981 Rupert (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Rupert (gościnnie)
6.6
Więzień Zendy
Prisoner of Zenda, The
1979 Rupert (gościnnie)
5.7 1979 Rupert (gościnnie)
7.0 1979 Rupert (gościnnie)
6.9 1978 Rupert (gościnnie)
6.2 1978 Rupert (gościnnie)
7.2 1978 Rupert (gościnnie)
10.0 1977 Rupert (gościnnie)
7.5 1977 Rupert (gościnnie)
7.1 1976 Rupert (gościnnie)
7.0 1973 Rupert (gościnnie)
5.5 1972 Rupert (gościnnie)
10.0 1971 Rupert (gościnnie)
7.3
Molly Maguire
Molly Maguires, The
1970 Rupert (gościnnie)
7.7 1968 Rupert (gościnnie)
0.0

0 Rupert (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ian Abercrombie filmy Ian Abercrombie najlepsze filmy Ian Abercrombie zdjęcia Ian Abercrombie galeria Ian Abercrombie biografia Ian Abercrombie nominacje Ian Abercrombie nagrody i wyróżnienia Ian Abercrombie filmografia Ian Abercrombie aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.