Iain Rattray
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 1993 Inspektor Richards
8.4 1990 Pracownik więzienia Baker (gościnnie)
0.0 1989 Henty (2 epizody) (gościnnie)
10.0 1987 Det. Ch. Supt. Roberts (gościnnie)
7.9 1986 Sierżant Major (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Detektyw sierżant (gościnnie)
7.4
Dempsey i Makepeace na tropie
Dempsey & Makepeace
1985 Funkcjonariusz w kostnicy (gościnnie)
0.0 1985 Inżynier (gościnnie)
0.0 1983 Sierżant Galbraith
8.0 1979 Szkot (gościnnie)
8.0 1974 Żołnierz (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Habris (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Iain Rattray filmy Iain Rattray najlepsze filmy Iain Rattray zdjęcia Iain Rattray galeria Iain Rattray biografia Iain Rattray nominacje Iain Rattray nagrody i wyróżnienia Iain Rattray filmografia Iain Rattray aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.