Hugo Speer
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 John Foster (gościnnie)
6.0 2011 John Foster (gościnnie)
6.5 2011 John Foster (gościnnie)
8.7 2010 John Foster (gościnnie)
8.1 2008 John Foster (gościnnie)
7.5
Ruchome obrazki
Moving Wallpaper
2008 John Foster (gościnnie)
7.9
Kumple
Skins
2007 John Foster (gościnnie)
8.4
Samotnia
Bleak House
2005 John Foster (gościnnie)
8.3
Mesjasz: W otchłani
Messiah: The Harrowing
2005 John Foster (gościnnie)
8.0
Zrób albo umrzyj
Do or Die
2001 John Foster (gościnnie)
7.5 2000 John Foster (gościnnie)
8.0 2000 John Foster (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 John Foster (gościnnie)
7.0 1996 John Foster (gościnnie)
0.0 1995 John Foster (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 John Foster (gościnnie)
8.9
Niegrzeczni faceci
Men Behaving Badly
1992 John Foster (gościnnie)
6.8 1992 John Foster (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hugo Speer filmy Hugo Speer najlepsze filmy Hugo Speer zdjęcia Hugo Speer galeria Hugo Speer biografia Hugo Speer nominacje Hugo Speer nagrody i wyróżnienia Hugo Speer filmografia Hugo Speer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.