Hugh Ross
Data urodzenia: Glasgow, S

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Reginald
9.0
Żelazna Dama
Iron Lady, The
2011 Christopher Soames
6.6 2009 Ksiądz
7.8
Ocean dusz
Sea of Souls
2004 Dean Claremont (gościnnie)
7.5
Cena honoru
Four Feathers, The
2002 Kapelan pułku
4.5 2001 Dr Bailey
8.0
Pan na dolinie
Monarch of the Glen
2000 Greg MacDonald (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Ed Monkberry (gościnnie)
7.9 1996 Mężczyzna
8.6
Morderstwo
Murder One
1995 Kelner (1996) (gościnnie)
7.3 1994 Erwin Sutherland
7.5
Czas patriotów
Patriot Games
1992 Atkinson
8.0
Absolutnie fantastyczne
Absolutely Fabulous
1992 Sędzia (gościnnie)
6.7 1992 Pomocnik nurka (gościnnie)
7.3 1990 Chris (gościnnie)
7.9 1986 Adrian Stoneleigh-Stibbs (gościnnie)
7.4
Dempsey i Makepeace na tropie
Dempsey & Makepeace
1985 Van Gelder (gościnnie)
7.8 1977 Sludin

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hugh Ross filmy Hugh Ross najlepsze filmy Hugh Ross zdjęcia Hugh Ross galeria Hugh Ross biografia Hugh Ross nominacje Hugh Ross nagrody i wyróżnienia Hugh Ross filmografia Hugh Ross aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.