Hugh Bonneville
Data urodzenia: 1963-11-10
Miejsce urodzenia: Londyn, Anglia, Wielka Brytania
Stan cywilny: żona Lulu Evans (od 04.11.1998), syn Felix

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2010 Robert Crawley, hrabia Grantham
6.3 2010 Robert Crawley, hrabia Grantham
0.0 2010 Robert Crawley, hrabia Grantham
8.2 2010 Robert Crawley, hrabia Grantham
6.7 2010 Robert Crawley, hrabia Grantham
7.8
Cisza
Silence, The
2010 Robert Crawley, hrabia Grantham
7.5 2010 Robert Crawley, hrabia Grantham
6.9
Wspaniały rok 1939
Glorious 39
2009 Robert Crawley, hrabia Grantham
5.8
Łowca
Hunter
2009 Robert Crawley, hrabia Grantham
6.8
W świecie Jane Austen
Lost in Austen
2008 Robert Crawley, hrabia Grantham
6.8
Kopignaty
Bonekickers
2008 Robert Crawley, hrabia Grantham
5.5 2008 Robert Crawley, hrabia Grantham
3.0 2008 Robert Crawley, hrabia Grantham
0.0 2007 Robert Crawley, hrabia Grantham
6.6 2007 Robert Crawley, hrabia Grantham
6.1
Alex
Courting Alex
2006 Robert Crawley, hrabia Grantham
7.8 2005 Robert Crawley, hrabia Grantham
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 Avery (gościnnie)
7.7 2002 Robert Crawley, hrabia Grantham
6.9
Dwa w jednym
Blow Dry
2001 Robert Crawley, hrabia Grantham
4.5 2001 Robert Crawley, hrabia Grantham
7.3 1999 Robert Crawley, hrabia Grantham
0.0 1998 Robert Crawley, hrabia Grantham
0.0 1998 Robert Crawley, hrabia Grantham
0.0 1997 Robert Crawley, hrabia Grantham
7.0 1997 Robert Crawley, hrabia Grantham
7.5 1997 Robert Crawley, hrabia Grantham
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Robert Crawley, hrabia Grantham
10.0 1996 Robert Crawley, hrabia Grantham
0.0 1995 Robert Crawley, hrabia Grantham
7.6 1994 Robert Crawley, hrabia Grantham
8.5 1994 Robert Crawley, hrabia Grantham
8.8
Pastor na obcasach
Vicar of Dibley, The
1994 Robert Crawley, hrabia Grantham
8.9
Pamiętniki Sherlocka Holmesa
Memoirs of Sherlock Holmes, The
1994 Robert Crawley, hrabia Grantham
7.0 1993 Robert Crawley, hrabia Grantham
0.0 1991 Robert Crawley, hrabia Grantham
7.0 1991 Robert Crawley, hrabia Grantham

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hugh Bonneville filmy Hugh Bonneville najlepsze filmy Hugh Bonneville zdjęcia Hugh Bonneville galeria Hugh Bonneville biografia Hugh Bonneville nominacje Hugh Bonneville nagrody i wyróżnienia Hugh Bonneville filmografia Hugh Bonneville aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.