Hugh B. Holub
Data urodzenia: 1952-04-05
Miejsce urodzenia: Trenton, New Jersey, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Ben (gościnnie)
8.0
Gdzie pachną stokrotki
Pushing Daisies
2007 Ben (gościnnie)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Ben (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Ben (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Duch (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Ben (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Allen (gościnnie)
7.8
Cuda
Miracles
2003 Ben (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Mężczyzna (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Ben (gościnnie)
7.5 2002 Kierownik zmiany (gościnnie)
4.4 2002 Ben (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Ben (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Ben (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Ben (gościnnie)
7.3
Pan i pani Smith
Mr. & Mrs. Smith
1996 Ben (gościnnie)
7.6
Plaże Malibu
Malibu Shores
1996 Ben (gościnnie)
7.8 1996 Ben (gościnnie)
7.0
Wszyscy kochają Raymonda
Everybody Loves Raymond
1996 Ben (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Ben (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Ben (gościnnie)
7.2 1992 Ben (gościnnie)
6.7 1992 Ben (gościnnie)
9.0 1991 Ben (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Ben (gościnnie)
7.3 1990 Ben (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Ben (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Ben (gościnnie)
0.0

0 Ben (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hugh B. Holub filmy Hugh B. Holub najlepsze filmy Hugh B. Holub zdjęcia Hugh B. Holub galeria Hugh B. Holub biografia Hugh B. Holub nominacje Hugh B. Holub nagrody i wyróżnienia Hugh B. Holub filmografia Hugh B. Holub aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.