Hrach Titizian
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Mate Okos (gościnnie)
8.0 2011 Danny Galvez
10.0 2009 Mate Okos (gościnnie)
6.3
Człowiek, który gapił się na kozy
Men Who Stare at Goats, The
2009 Mate Okos (gościnnie)
8.0 2007 Mate Okos (gościnnie)
7.9 2003 Mate Okos (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Mate Okos (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Mate Okos (gościnnie)
5.5 2001 Mate Okos (gościnnie)
7.6 2001 Mate Okos (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hrach Titizian filmy Hrach Titizian najlepsze filmy Hrach Titizian zdjęcia Hrach Titizian galeria Hrach Titizian biografia Hrach Titizian nominacje Hrach Titizian nagrody i wyróżnienia Hrach Titizian filmografia Hrach Titizian aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.