Howie Johnson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.2 2011 Lucasz (gościnnie)
8.2 2011 Kierowca (gościnnie)
7.7 2011 Lucasz (gościnnie)
8.3 2011 Kierowca (gościnnie)
6.0
Intrygant
Informant!, The
2009 Lucasz (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Lucasz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Howie Johnson filmy Howie Johnson najlepsze filmy Howie Johnson zdjęcia Howie Johnson galeria Howie Johnson biografia Howie Johnson nominacje Howie Johnson nagrody i wyróżnienia Howie Johnson filmografia Howie Johnson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.