Howard Witt
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 1982 (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 George Broder (gościnnie)
8.0 1981 Joey Marcotte/Warren Leeds (1981, 1983) (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Tyler Bragg (gościnnie)
8.2 1980 Porucznik Feldman (gościnnie)
5.7 1979 (gościnnie)
10.0 1979 (gościnnie)
10.0 1979 Solomon'Sol' Rabinowitz (gościnnie)
7.4 1978 Oficer imigracyjny (gościnnie)
3.7 1978 Bob Cory (1979) (gościnnie)
8.0 1978 Charles Tillman (gościnnie)
7.7 1977 Harris (gościnnie)
7.8 1976 Robert (gościnnie)
3.4 1974 Klient / Larry Kruger / Dr Bernie Gilbert (gościnnie)
6.8 1974 Bancroft (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Howard Witt filmy Howard Witt najlepsze filmy Howard Witt zdjęcia Howard Witt galeria Howard Witt biografia Howard Witt nominacje Howard Witt nagrody i wyróżnienia Howard Witt filmografia Howard Witt aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.