Hosea Chanchez
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Jamal
0.0 2010 Ricky
7.3
Zasady gry
Game, The
2006 Malik Wright
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Starszy Szeregowy Jaime Ramos (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Dzieciak (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hosea Chanchez filmy Hosea Chanchez najlepsze filmy Hosea Chanchez zdjęcia Hosea Chanchez galeria Hosea Chanchez biografia Hosea Chanchez nominacje Hosea Chanchez nagrody i wyróżnienia Hosea Chanchez filmografia Hosea Chanchez aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.