Horst Kotterba
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Ojciec
0.0 2002 Jochen Bugge(gościnnie)
0.0 2002 Lutz Bernhardt (gościnnie)
9.0 1997 Dieter Windsich
7.6
Cobra - oddział specjalny
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
1996 Karl Macke (gościnnie)
0.0 1995 Komisarz Schaffner(gościnnie)
5.0
Stefan Frank - lekarz znany i lubiany
Dr. Stefan Frank - Der Arzt dem die Frauen vertrauen
1995 Henning Beer (gościnnie)
0.0 1995 Rudolf Gerbroth (gościnnie)
6.5 1992 Horst Drewitz (gościnnie)
7.0 1978 Hartwig (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Horst Kotterba filmy Horst Kotterba najlepsze filmy Horst Kotterba zdjęcia Horst Kotterba galeria Horst Kotterba biografia Horst Kotterba nominacje Horst Kotterba nagrody i wyróżnienia Horst Kotterba filmografia Horst Kotterba aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.