Horst Janson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 2004 Robert Kaufmann
0.0 2001 Dr Müller
0.0 1997 Siegfried
7.0 1997 Peter de Waal (gościnnie)
5.0 1994 Steffens (gościnnie)
10.0 1994 Viktor Frombach (gościnnie)
0.0 1988
0.0 1987 Jesper Jensen(gościnnie)
10.0 1985 Lattmann (gościnnie)
0.0 1983 Stefan Fuchs
5.0 1981 (gościnnie)
0.0 1974
0.0 1973 Bastian
4.0 1971 Yuma Szeryf Randall
7.2 1971 Komandor Lauchs, kapitan niemieckiej łodzi podwodnej
6.7 1971 Baron Klaus von Rimmer (gościnnie)
8.5
Miecz i waga
Glaive et la balance, Le
1963
7.6 1955 Franz

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Horst Janson filmy Horst Janson najlepsze filmy Horst Janson zdjęcia Horst Janson galeria Horst Janson biografia Horst Janson nominacje Horst Janson nagrody i wyróżnienia Horst Janson filmografia Horst Janson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.