Hoon Lee
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.6 2012 Kierownik piętra
7.3
Bananowy doktor
Royal Pains
2009 Richard (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Lao (gościnnie)
7.8 2008 Richard (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Dr Mao (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hoon Lee filmy Hoon Lee najlepsze filmy Hoon Lee zdjęcia Hoon Lee galeria Hoon Lee biografia Hoon Lee nominacje Hoon Lee nagrody i wyróżnienia Hoon Lee filmografia Hoon Lee aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.