Honeysuckle Weeks
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.3 2010 Lolly
8.0
Detektyw Foyle
Foyle's War
2002 Samantha Stewart
8.0 1997 Millie
3.0 1997 Sophie Dawson
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Fleur Bridges (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Honeysuckle Weeks filmy Honeysuckle Weeks najlepsze filmy Honeysuckle Weeks zdjęcia Honeysuckle Weeks galeria Honeysuckle Weeks biografia Honeysuckle Weeks nominacje Honeysuckle Weeks nagrody i wyróżnienia Honeysuckle Weeks filmografia Honeysuckle Weeks aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.