Holt McCallany
Data urodzenia: 1964-09-03
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Biografia:
Holt McCallany urodził się w Nowym Jorku, jest synem aktorki Julie Wilson z drugiego małżeństwa, ma brata Michaela. Gdy związek rodziców się skończył, Holt z bratem przenieśli się do dziadków do Omaha, żeby matka mogła pracować i wspierać ich finansowo. Ukończył szkołę w Irlandii a następnie studiował w Paryżu. W wieku 20 lat wrócił do Nowego Jorku gdzie wystąpił na Broadwayu.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2013 Ricky (gościnnie)
6.7 2013 Ricky (gościnnie)
6.7 2013 Karl Lennox
6.7 2013 Karl Lennox
0.0 2012 Ricky (gościnnie)
8.0 2011 Ricky (gościnnie)
6.5
Drużyna potępionych
Losers, The
2010 Ricky (gościnnie)
6.5
Skradzione życie
Stolen Lives
2009 Ricky (gościnnie)
7.2 2009 Ricky (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Ricky (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Ricky (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Ricky (gościnnie)
7.5 2005 Ricky (gościnnie)
7.5 2002 Pat van Ranken (gościnnie)
7.3 2002 Detektyw John Hagen (gościnnie)
7.7
Siła i honor
Men of Honor
2000 Ricky (gościnnie)
7.6
Rebelianci
Freedom
2000 Ricky (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Pan Westerman (gościnnie)
8.4
Podziemny krąg
Fight Club
1999 Ricky (gościnnie)
6.8
Złoto pustyni
Three Kings
1999 Ricky (gościnnie)
9.0 1999 Ricky (gościnnie)
6.4
Peacemaker
Peacemaker, The
1997 Ricky (gościnnie)
7.5
Obcy 3
Alien³
1992 Ricky (gościnnie)
8.3 1992 Ricky (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Holt McCallany filmy Holt McCallany najlepsze filmy Holt McCallany zdjęcia Holt McCallany galeria Holt McCallany biografia Holt McCallany nominacje Holt McCallany nagrody i wyróżnienia Holt McCallany filmografia Holt McCallany aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.