Holly De Jong
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2004 Helen Lockwood(gościnnie)
7.7 2002 Gość kasyna #2
8.2
Detektywi
Detectives, The
1993 Niewidoma kobieta (gościnnie)
7.7 1986 Ann Jorden
8.0
Czarna Żmija 2
Blackadder II
1986 Lady Farrow (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Shelley (gościnnie)
0.0 1985 Dolly
0.0 1979 Wendy
8.7 1977 Edith Holland
0.0 1976 Violet(gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Holly De Jong filmy Holly De Jong najlepsze filmy Holly De Jong zdjęcia Holly De Jong galeria Holly De Jong biografia Holly De Jong nominacje Holly De Jong nagrody i wyróżnienia Holly De Jong filmografia Holly De Jong aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.