Holly Aird
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 2010 Tessa Stein
9.2 2010 Chris Matthews
0.0 2009 Alyson Cartmell
5.6
Rozdarci
Torn
2007 Sarah Hooper
8.0
Sztuka latania
Theory of Flight, The
1998 Julie
7.0
Wielkie Tajemnice Historii
History's Mysteries
1998 (narrator)
3.0 1997 Allie Gray
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Claire Powell (gościnnie)
3.0 1996 Deirdre
6.0 1989 Emily
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Laura Merriman (gościnnie)
0.0 1981 Elspeth
0.0 1980 Panna Polly

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Holly Aird filmy Holly Aird najlepsze filmy Holly Aird zdjęcia Holly Aird galeria Holly Aird biografia Holly Aird nominacje Holly Aird nagrody i wyróżnienia Holly Aird filmografia Holly Aird aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.