Holley Fain
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Julia (gościnnie)
7.2
Gliniarz z Memphis
Memphis Beat
2010 Julia (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Shaina Whitmore (gościnnie)
7.4
Szminka w wielkim mieście
Lipstick Jungle
2008 Julia (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Francine Trent (gościnnie)
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Maureen van der Bilt (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Julia (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Holley Fain filmy Holley Fain najlepsze filmy Holley Fain zdjęcia Holley Fain galeria Holley Fain biografia Holley Fain nominacje Holley Fain nagrody i wyróżnienia Holley Fain filmografia Holley Fain aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.