Hisashi Igawa
Data urodzenia: 1936-11-17
Miejsce urodzenia: Hoten, Chiny

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
9.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2010 Katsuji Shimizu
6.8 2008 Ryuzaemon Aoyagi (gościnnie)
5.5 2008 Shiro Tasaki
8.7 2006 Shuzo Akiyama
6.0 2005 Tokuji
8.1
Po deszczu
Ame agaru
1999 Ishiyama Kihei
9.7 1999
7.3
Sierpniowa rapsodia
Hachi-gatsu no kyôshikyoku
1991 Tadao
0.0 1968 Hiroshi Suwa

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hisashi Igawa filmy Hisashi Igawa najlepsze filmy Hisashi Igawa zdjęcia Hisashi Igawa galeria Hisashi Igawa biografia Hisashi Igawa nominacje Hisashi Igawa nagrody i wyróżnienia Hisashi Igawa filmografia Hisashi Igawa aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.