Hisako Kyôda
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.5 2011 Aokuchinashi (głos) (gościnnie)
7.0 2011 Prababcia (głos) (gościnnie)
7.2 2010 Jacott (głos)
7.9 2010 Ageha Agemaki (głos)
7.5
Miecz Nieśmiertelnego
Mugen no Jūnin
2008 Yaobikuni (głos)
5.1 2008 Obaa (głos)
7.7 2007 Obaa-chan (głos)
8.1 2006 Babcia Tamakiego (głos)
8.2 2006 Tuskuru (głos)
7.2 2006 Starsza Pani (głos) (gościnnie)
8.3 2006 Souke/Kayano Kawahira (głos)
9.1 2006 Matsu (głos) (gościnnie)
8.3 2006 Matka (głos)
7.9 2005 Tama (głos) (gościnnie)
8.1 2005 Ogen (głos)
8.4
Eureka Seven
Kôkyô shihen Eureka Sebun
2005 Nun (głos)
8.3 2004 Ikumi Nishio (głos)
7.5 2004 Mumeo Kamada (głos) (gościnnie)
6.7 2004 Presatio (głos)
6.7 2004 Akina Hinata (głos)
8.0 2003 Mitsuko Takahashi (głos)
5.0 2003 Rin Mikuriya (głos)
9.0 2003 Anna Petrova (głos)
8.8 2002 Babcia Kaname (głos)
8.5 2002 Baramo (głos)
8.4 2001 Magno Vivan (głos)
8.1 2001 Taiitsukun (głos)
8.4
Millennium Actress
Sennen joyû
2001 Matka Chiyoko (głos)
7.9 2000 Magno Vivan (głos)
7.0
Agent Aika
Aika
1997 Ba Bandora (głos)
8.3
Tajemnica przeszłości
Fushigi Yuugi
1996 Taiitsukun (głos)
7.0 1996 Genkai (głos)
8.0
Czarodziejka z Księżyca
Bishôjo senshi Sailor Moon Super S
1995 Zirconia (głos)
8.0
Czarodziejka z Księżyca: Sailor Moon Super S - Odcinki specjalne
Bishôjo senshi Sailor Moon Super S Special
1995 Zirconia (gościnnie)
8.2
Wróżka z krainy kwiatów
Hana-no mahotsukai Marie Bell
1992 Rose (głos)
8.8
Tajemniczy opiekun
Watashi no ashinaga ojisan
1990 Eliza (głos)
7.1
Piotruś Pan
Peter Pan no bouken
1989 Mrok (głos)
8.0 1989 Kinnosuke (głos)
8.1
Nausicaä z Doliny Wiatru
Kaze no tani no Naushika
1984 Oh-Baba (głos)
10.0 1981 (głos)
0.0 1977 Clarissa (głos)
5.5 1975 (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hisako Kyôda filmy Hisako Kyôda najlepsze filmy Hisako Kyôda zdjęcia Hisako Kyôda galeria Hisako Kyôda biografia Hisako Kyôda nominacje Hisako Kyôda nagrody i wyróżnienia Hisako Kyôda filmografia Hisako Kyôda aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.