Hiroya Ishimaru
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2010 Fabious Verritti (głos)
8.5 2006 Apachai Hopachai (głos)
9.1 2006 Kapitan Dragon (głos) (gościnnie)
8.1 2004 Ojciec Alforda (głos)
9.2 2003 Kinzou Sasamori (głos) (gościnnie)
5.4 2002 Shigeo (głos)
1.5 2002 Nareshyon (głos)
7.9 2001 Madran (głos)
9.0 2001 Kôji Kabuto (głos)
8.4 2000 Chin Yisou (głos) (gościnnie)
0.0 1994 Geiru (głos)
7.0 1990 Ayatsuri Onizo
9.1 1988 Karl Robert Steinmetz (głos)
10.0 1985 Doktor Kotaro Hazuki (głos)
10.0 1981 (głos)
0.0 1978 Nasuka
8.1
Generał Daimos
Tôshô Daimos
1978 Gaani Harekku (głos)
7.8 1978 Orlo (głos)
5.5 1975 (głos)
1.5 1972 Kôji Kabuto (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hiroya Ishimaru filmy Hiroya Ishimaru najlepsze filmy Hiroya Ishimaru zdjęcia Hiroya Ishimaru galeria Hiroya Ishimaru biografia Hiroya Ishimaru nominacje Hiroya Ishimaru nagrody i wyróżnienia Hiroya Ishimaru filmografia Hiroya Ishimaru aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.