Hiroshi Matsumoto
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.4 2008 Honggu (głos)
8.5 2008 Mężczyzna w średnim wieku (głos) (goś
9.0 2006 Żołnierz EA (głos)
7.8 2005 Henry Marker (głos)
5.5 2005 Admiral Dul Elroy
8.1 2004 Jinno-sensei (głos)
7.9 2004 Icchou Nishino (głos)
7.2 2004 Abbot (głos)
7.5 2004 Ojciec Atsuko / Potwór / Właściciel "Ryuuan" (głos)
8.0 2004 Koganehiko (głos)
6.0 2003 Destoryer Dom (głos)
5.9
MegaMan: NT Warrior
Rockman.exe
2002 BeastMan (głos)
7.4 2002 Yasuhide Tohyama (głos)
7.8 2002 Carbo (głos)
8.0 2001 Go (głos)
6.7 2001 Operator (głos)
8.5 2001 Ojciec Sho (głos)
3.0 2001 Szef Roberts (głos)
8.4 2000 Dokugakuji (głos)
0.0 1999 Kierowniczka (głos)
9.0 1997 Bomber Shinigami (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hiroshi Matsumoto filmy Hiroshi Matsumoto najlepsze filmy Hiroshi Matsumoto zdjęcia Hiroshi Matsumoto galeria Hiroshi Matsumoto biografia Hiroshi Matsumoto nominacje Hiroshi Matsumoto nagrody i wyróżnienia Hiroshi Matsumoto filmografia Hiroshi Matsumoto aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.