Hiroshi Masuoka
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2002 Starszy pan (głos)
8.1 2001 Dziadek Tohru (głos) (gościnnie)
7.7
Dragon Ball GT
Doragon bôru GT
1996 Kame Sennin Muten Rôshi (głos)
0.0 1994 James (głos)
8.8
Tajemniczy opiekun
Watashi no ashinaga ojisan
1990 Griggs (głos)
8.2 1990 Wujek Jeana (głos)
6.6
Kimba - biały lew
Shinsaku jungle taitei
1989 Kutta (głos)
5.5
Cześć Michael!
What's Michael?
1988 Shinnosuke (głos)
10.0 1988 Sofue (głos)
7.7
Mała księżniczka
Shôkôjo Sera
1985 Ojciec Petera (głos)
7.9
Gigi
Dashu Kappei
1981 Okazaki (głos)
7.8 1978 Gutch (głos)
7.7
Yattaman
Yattâman
1977 Król Gamehameha (głos) (gościnnie)
7.0 1977 Generał Oka i Do Zuuru (głos)
5.5 1975 (głos)
10.0 1975 Nichirin Kamen (głos)
1.0 1974 Yoichi (głos)
10.0 1973 Hebi-tsubo / Ryuugyo / Yuki-Nyudou / Tako-Tsunami (głos)
0.0 1969 Masuo Fuguta

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hiroshi Masuoka filmy Hiroshi Masuoka najlepsze filmy Hiroshi Masuoka zdjęcia Hiroshi Masuoka galeria Hiroshi Masuoka biografia Hiroshi Masuoka nominacje Hiroshi Masuoka nagrody i wyróżnienia Hiroshi Masuoka filmografia Hiroshi Masuoka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.