Hiroomi Sugino
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2011 Mr Pig (głos) (gościnnie)
7.7 2011 Akiko (mężczyzna) (głos) (gościnnie)
6.6 2010 Dyrektor (głos)
7.2 2010 Carl (głos)
8.0 2009 Kierowca (głos) (gościnnie)
7.8 2008 Ojciec Sensei (głos) (gościnnie)
8.5 2008 Menadżer (głos)
7.8 2008 Urushi (głos) (gościnnie)
7.7 2008 Policjant (głos) (gościnnie)
7.0 2007 Ojciec ?mi (głos)
7.1 2007 Ivan Prochnow (głos)
8.0 2006 Genba Hario / Takamori Saigo (głos)
7.7 2004 Teruo "Kuma" Kumai (głos)
7.7 2003 Bezpański samuraj (głos) (gościnnie)
8.2 2002 Biskup (głos)
8.0 2002 Inspektor policji Scott (głos) (gości
8.0 2001 Bisu / Lugas 70 (głos)
8.0 1999 Daltzorne / Bendotto (głos) (gościnni
1.0 1998 Matsuzawa-sensei (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hiroomi Sugino filmy Hiroomi Sugino najlepsze filmy Hiroomi Sugino zdjęcia Hiroomi Sugino galeria Hiroomi Sugino biografia Hiroomi Sugino nominacje Hiroomi Sugino nagrody i wyróżnienia Hiroomi Sugino filmografia Hiroomi Sugino aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.