Hiromi Tsuru
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2009 Bulma (głos)
7.1
Opowieść o księciu Genjim: Tysiąclecie
Genji Monogatari Sennenki
2009 Rokuj? no Miyasudokoro (głos)
7.7 2008 Souju Kuh?in (głos)
8.6 2008 Akie Akashi (głos)
9.0 2008 Sekretarz generalny (głos)
8.6 2007 Mariam Al-Atrash (głos)
1.0 2001 Mama (głos)
7.5 2000 Matka Shinobu (głos)
7.3 2000 Mika Uesugi (głos)
7.3 1999 Jeanne d'Arc (głos)
6.8 1999 Agentka FBI (głos) (gościnnie)
7.5 1999 Undine (głos)
7.0 1999 Charlotte (głos)
8.3 1999 Shakuyaku (głos)
8.2
Trigun
Toraigan
1998 Meryl Stryfe (głos)
6.0 1998 Kiddy Phenil (głos)
8.0 1997 Camille (głos)
6.9 1996 Dial (głos)
7.7
Dragon Ball GT
Doragon bôru GT
1996 Bulma, Bra (głos)
8.3
Detektyw Conan
Meitantei Conan
1996 Kuniko Yamamoto (głos) (gościnnie)
7.7
Dragon Ball: Sposób by stać się silniejszym
Dragonball: Saikyô e no michi
1996 Bulma (głos)
8.1 1995 Prezes kompanii z softwarem
8.5 1995 Ukyou Kuonji (głos)
7.7
Dragon Ball Z: Atak Smoka
Dragon Ball Z 13: Ryûken bakuhatsu!! Gokû ga yaraneba dare ga yaru
1995 Bulma (głos)
7.6
Dragon Ball Z: Fuzja
Doragon bôru Z 12: Fukkatsu no fyushon!! Gokû to Bejîta
1995 Bulma (głos)
7.5 1994 Ayumi Murakoshi (głos)
4.0
Oddziały Sterowane
Kishin heidan
1993 Eva Braun (głos)
7.7
Dragon Ball Z: Najeźdzcy z kosmosu
Dragon Ball Z 9: Ginga girigiri!! Butchigiri no sugoi yatsu
1993 Bulma / Niemowlak Trunks (głos)
8.5
Ushio i Tora
Ushio and Tora
1992 Kagari
5.0 1991 Nagisa Tezuka (głos)
7.6
Dragon Ball Z: Lord Slug
Doragon bôru Z 4: Super saiyajin da son Gokû
1991 Bulma (głos)
7.7
Dragon Ball Z: Zemsta Coolera
Dragonball Z 5: Tobikkiri no saikyô tai saikyô
1991 Bulma (głos)
8.8
Tajemniczy opiekun
Watashi no ashinaga ojisan
1990 Leonora (głos)
6.2 1990 Mano Sayoko (głos)
7.0 1990 Suzaku
7.7
Dragon Ball Z : Najsilniejszy wojownik na Ziemi
Doragon bôru Z: Kono yo de ichiban tsuyoi yatsu
1990 Bulma (głos)
0.0 1989 Junko-sensei (głos)
0.0 1989 Sonnet Barje (głos)
7.8
Sally Czarownica
Mahô tsukai Sally II
1989 Junko-sensei (głos)
9.0 1989 Ayukawa Madoka (głos)
6.5 1989 Aya #1 (głos)
8.0 1989 Kaori Daikoku (głos)
7.5 1988 Leona Ozeki
7.8
Dragon Ball: Wielka tajemnicza przygoda
Doragon bôru: Makafushigi dai bôken
1988 Bulma (głos)
7.8 1987 Ayukawa Madoka (głos)
9.2 1987 Catherine Hayward (głos)
7.8
Dragon Ball: Śpiąca księżniczka w zamku zła
Doragon bôru: Majinjô no nemuri hime
1987 Bulma (głos)
9.3 1986 Cross (głos)
7.9
Opowieści z Klonowego Miasteczka
Maple Town monogatari
1986 Lala (głos)
9.0 1986 Miyako Kamijou (głos)
8.2
Dragon Ball
Doragon bôru
1986 Bulma (głos)
7.8
Dragon Ball: Legenda Shenlona
Doragon bôru: Shenron no densetsu
1986 Bulma (głos)
9.0 1985 Sachiko Nishio (głos)
7.7
Jeździec Srebrnej Szabli
Seijuushi Bismarck
1984 Cinthia (głos) (gościnnie)
7.3 1984 Ami / Kanna (głos)
5.0 1983 Miyuki Kajima (głos)
9.0 1982 Kim Cabirov (głos)
7.0 1982 Sierra (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hiromi Tsuru filmy Hiromi Tsuru najlepsze filmy Hiromi Tsuru zdjęcia Hiromi Tsuru galeria Hiromi Tsuru biografia Hiromi Tsuru nominacje Hiromi Tsuru nagrody i wyróżnienia Hiromi Tsuru filmografia Hiromi Tsuru aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.