Hiroko Maruyama
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2011 Tamura-san (głos)
10.0 1999 Obaa (głos)
6.3 1997 Matka Guru (głos)
7.3 1994 Momonari Hiroko (głos)
8.3 1989 Ryô Ishizaki (głos)
7.7
Podniebna poczta Kiki
Majo no Takkyuubin
1989 (głos)
7.1
Pani Łyżeczka
Spoon Obaasan
1983 Caper (głos)
8.0
Kapitan Jastrząb
Kyaputen Tsubasa
1983 Ryo Ishisaki (głos)
7.7
Yattaman
Yattâman
1977 Hassan (głos) (gościnnie)
5.5 1975 (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hiroko Maruyama filmy Hiroko Maruyama najlepsze filmy Hiroko Maruyama zdjęcia Hiroko Maruyama galeria Hiroko Maruyama biografia Hiroko Maruyama nominacje Hiroko Maruyama nagrody i wyróżnienia Hiroko Maruyama filmografia Hiroko Maruyama aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.