Hiroko Emori
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2009 Chiaotzu (głos)
7.2 2004 Garma (głos)
9.0 2003 Risa Hoshino (głos) (gościnnie)
5.0 1996 Irim (głos)
7.7
Dragon Ball GT
Doragon bôru GT
1996 Chaozu (głos)
8.0
Czarodziejka z Księżyca
Bishôjo senshi Sailor Moon Super S
1995 Hiroki (głos) (gościnnie)
8.8 1994 Chiyako Matsuura (głos)
7.8 1994 Jiina
10.0 1993 Danzou / Sanjirou / Tomomi (głos)
7.7
Dragon Ball Z: Najeźdzcy z kosmosu
Dragon Ball Z 9: Ginga girigiri!! Butchigiri no sugoi yatsu
1993 Chaozi (głos)
6.0 1992 Keita Toyama (głos)
7.0 1990 Yashiro
0.0 1989 Tetsuo Araki (głos)
7.8
Sally Czarownica
Mahô tsukai Sally II
1989 Tetsuo Araki (głos)
9.1 1988 Erwin Joseph II (głos)
7.8
Dragon Ball: Wielka tajemnicza przygoda
Doragon bôru: Makafushigi dai bôken
1988 Chaozu (głos)
7.9
Rycerze Zodiaku
Saint Seiya
1986 Kiki / Młody Seiya (głos)
8.2
Dragon Ball
Doragon bôru
1986 Chaoz (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hiroko Emori filmy Hiroko Emori najlepsze filmy Hiroko Emori zdjęcia Hiroko Emori galeria Hiroko Emori biografia Hiroko Emori nominacje Hiroko Emori nagrody i wyróżnienia Hiroko Emori filmografia Hiroko Emori aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.