Hilton McRae
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2011 Adam Christie
7.8
Zen
2011 Massimo Colonna / "Gianni"
6.8
Wilcze prawo: 1983
Red Riding: In the Year of Our Lord 1983
2009 Clive McGuiness
0.0 2009 John
8.0
Pan na dolinie
Monarch of the Glen
2000 Murdo (gościnnie)
7.3 1999 Pan Price
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Rob Snow (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Matthew Spearman (gościnnie)
8.3 1992 Hortensjo / Piotr (różne głosy) (gośc
0.0 1985 Griff(gościnnie)
7.3
Kochanica Francuza
French Lieutenant's Woman, The
1981 Sam

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hilton McRae filmy Hilton McRae najlepsze filmy Hilton McRae zdjęcia Hilton McRae galeria Hilton McRae biografia Hilton McRae nominacje Hilton McRae nagrody i wyróżnienia Hilton McRae filmografia Hilton McRae aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.