Hilda Fenemore
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 1992 Panna Pringle
0.0 1987 pani Firkin
7.9 1987 (gościnnie)
8.0 1987 Sprzątaczka (gościnnie)
0.0 1985 Pani Tibbs(gościnnie)
8.0 1979 Przechodząca (niewymieniony w czołówce)
0.0 1976 Pani Parker(gościnnie)
8.0 1974 Pani Parkins (gościnnie)
6.7 1972 Pani Cole
7.6 1970 (gościnnie)
8.6 1962 Pani Carter (1967) / Connie Hughes (1968) / Pani Bennett (1971) (gośc
0.0 1959 Pani Welch / Pani Williamson (gościnnie)
9.0 1955 Matka (niewymieniony w czołówce)
4.7 1955 Pani Somers (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hilda Fenemore filmy Hilda Fenemore najlepsze filmy Hilda Fenemore zdjęcia Hilda Fenemore galeria Hilda Fenemore biografia Hilda Fenemore nominacje Hilda Fenemore nagrody i wyróżnienia Hilda Fenemore filmografia Hilda Fenemore aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.