Hilary Shepard
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.9 2001 Pani Del Nagro (2002) (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Pani Del Nagro (2002) (gościnnie)
4.5 1998 Pani Del Nagro (2002) (gościnnie)
3.8 1997 Pani Del Nagro (2002) (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Pani Del Nagro (2002) (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Pani Del Nagro (2002) (gościnnie)
9.0 1991 Pani Del Nagro (2002) (gościnnie)
8.0
Życie jak sen
Dream On
1990 Pani Del Nagro (2002) (gościnnie)
10.0 1989 Pani Del Nagro (2002) (gościnnie)
6.3 1988 Pani Del Nagro (2002) (gościnnie)
7.2 1988 Pani Del Nagro (2002) (gościnnie)
8.1 1987 Pani Del Nagro (2002) (gościnnie)
7.6
Pełna chata
Full House
1987 Pani Del Nagro (2002) (gościnnie)
6.8
Wakacje w kurorcie
Private Resort
1985 Pani Del Nagro (2002) (gościnnie)
10.0 1984 Pani Del Nagro (2002) (gościnnie)
8.2 1982 Pani Del Nagro (2002) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hilary Shepard filmy Hilary Shepard najlepsze filmy Hilary Shepard zdjęcia Hilary Shepard galeria Hilary Shepard biografia Hilary Shepard nominacje Hilary Shepard nagrody i wyróżnienia Hilary Shepard filmografia Hilary Shepard aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.