Hilary Salvatore
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2003 (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Beth Reardon (1992) (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 (gościnnie)
5.5 2001 Corey (gościnnie)
6.6
Dziewczyny z drużyny
Bring It On
2000 Bezzębna cheerleaderka
7.9
Kochane kłopoty
Gilmore Girls
2000 Lemon (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Emily (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Dakota (gościnnie)
7.3 1996 Rebecca Hixon (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Claire Putmam (gościnnie)
7.5
Tajny świat Alex Mack
Secret World of Alex Mack, The
1994 Kelly Phillips
7.8 1993 (gościnnie)
7.3 1990 Sally (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hilary Salvatore filmy Hilary Salvatore najlepsze filmy Hilary Salvatore zdjęcia Hilary Salvatore galeria Hilary Salvatore biografia Hilary Salvatore nominacje Hilary Salvatore nagrody i wyróżnienia Hilary Salvatore filmografia Hilary Salvatore aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.