Hilary Mason
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 1997 Martha Bainbridge (gościnnie)
5.5 1995 Mama (gościnnie)
8.8
Akta Sherlocka Holmesa
Case-Book of Sherlock Holmes, The
1991 Panna Ruddock (gościnnie)
8.0
Wielkie nadzieje
Great Expectations
1989 Pani Fagge
0.0 1987 Starsza pani (gościnnie)
0.0 1986 Pani Gummidge
7.9 1986 Pani Greenlands (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Pani King (gościnnie)
0.0 1985 Sarah Vodrey
0.0 1984 Jane Arnold
5.5 1984 Pani Fuller
9.1
Wiecznie młodzi
Young Ones, The
1982 Stara kobieta (gościnnie)
10.0 1980 Pani Unwin (gościnnie)
0.0 1979 Pani Kaye
0.0 1979 Akuszerka
8.0 1979 Pani Mayhew (gościnnie)
0.0 1978 Rachel (gościnnie)
5.5 1977 Pani Nickleby
0.0 1976 Panna Hayward(gościnnie)
9.1
Nie ma mitu bez kitu
Ripping Yarns
1976 Matka Kevin'a (gościnnie)
9.0 1975 Pani Carne
1.0 1975 Pani Rose (gościnnie)
4.0 1974 Reba Jowett (gościnnie)
7.1
Nie oglądaj się teraz
Don't Look Now
1973 Heather
7.3 1970 Lady Boleyn
0.0 1970 (gościnnie)
7.6 1970 (gościnnie)
0.0 1969 Pani Nelson (gościnnie)
5.5 1967 Matrona / Pani Last (gościnnie)
10.0 1965 Pani Timothy
10.0 1965 Jessica Hinckman (1968) (gościnnie)
7.0 1965 Pani Elton
8.6 1962 Alice Yates (1962) / Pani Billings (1963) / Pani Brown (1965) / Pani Rudkin (1967) / Gladys Murray (
0.0 1957 Pani Drummond
4.7 1955 Hilda Rogers (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hilary Mason filmy Hilary Mason najlepsze filmy Hilary Mason zdjęcia Hilary Mason galeria Hilary Mason biografia Hilary Mason nominacje Hilary Mason nagrody i wyróżnienia Hilary Mason filmografia Hilary Mason aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.