Hikaru Midorikawa
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.3 2011 Hidemoto Keikain (głos)
8.6 2010 Rybak Saito (głos) (gościnnie)
8.5 2010 Kanade Mino (głos)
6.9 2010 Shiki (głos)
8.6 2010 Hakuhei Sabi (głos)
8.1 2010 Souichi Tatsumi (głos)
6.1 2010 Yoh Tomoe (głos)
10.0 2010 Dune (głos)
7.7 2009 Zelgadiss Graywords (głos)
8.0 2009 Ojciec Hanabusy (głos) (gościnnie)
8.4 2009 Vidaldus Taka (głos) (gościnnie)
8.4 2008 Li Xingke (głos)
8.5 2008 Y?suke Yoshino (głos) (gościnnie)
8.0 2008 Edgar J. C. Ashenbert (głos)
7.7 2008 Zelgadiss Graywords (głos)
7.0 2008 Takatsukasa Chisato (głos)
7.7 2008 (głos)
8.6 2008 Densham von Karbelnikoff (głos)
8.2 2007 Y?suke Yoshino (głos)
8.5 2007 Seiran Shi (głos)
8.1 2007 Harrison McRuth (głos) (gościnnie)
7.1
Kitaro
Gegege no Kitarô
2007 Black Crow (głos)
8.8 2006 Zoshonosuke Himekawa (głos)
7.7 2006 Seiran Shi (głos)
7.9 2006 Kaitou (głos)
5.4 2006 Misonou Kai (głos)
7.2 2006 Mistrz Terion (głos)
9.0 2006 Minato Ichinose (głos)
10.0 2006 David Young (głos)
7.0 2006 Skorpion (głos)
9.1 2006 Seimei Ketsuno / Sui Minamito (głos)
6.4 2005 Mira Munakata (głos)
7.7 2005 Sora Hashiba (głos)
8.8 2005 Kyoya Takamachi (głos)
8.2 2004 Kyoya Takamachi (głos)
5.6 2004 Naoki (głos)
8.4 2004 Satoru Kanzaki (głos)
6.0 2004 Raven (głos)
5.8 2004 Rôma Oriya (głos)
7.0 2004 Skorpion (głos)
8.0 2004 Kibune Makoto (głos)
7.8
Król szamanów
Shaman King
2003 Silva (głos)
5.5 2003 Młody David / Yuuki Mamoru (głos)
6.5 2003 Softon (głos)
6.4 2003 Houou no Ruka (głos)
7.8 2003 Misao Kuramitsu (głos)
7.0 2003 DuFoe (głos)
8.0 2003 Anubis (głos)
7.5 2003 Kyoya Takamachi (głos)
3.0 2003 Shilia (głos)
7.0 2003 Rycerz (głos)
0.0 2002 Migeira (głos)
7.1 2002 Keiichiro Akasaka (głos)
7.3 2002 Schuldich (Winny) (głos)
7.9 2002 Misao Kuramitsu (głos)
5.2 2002 Raven (głos)
7.5 2001 Kuria (głos)
7.9 2001 Ryuuhou (głos)
8.1 2001 Taka Sukunami (Tamahome) (głos)
5.1 2001 Tomoya Mikami (głos)
8.2
GTO, czyli Great Teacher Onizuka
GTO: Great Teacher Onizuka
1999 Yoshito Kikuchi (głos)
6.0 1999 Kousei Hida (głos)
5.0 1999 Tougo (głos)
6.9
Yu-Gi-Oh!
Yu-Gi-Oh! Yami no Games
1998 Seto Kaiba (głos)
7.6 1998 Schuldig (głos)
7.8 1998 Rail (głos)
7.5 1998 Seto Kaiba (głos)
8.7 1998 Faust (głos)
9.0 1998 Winny (głos)
8.0
Magiczni Wojownicy
Slayers Try, The
1997 Zelgadis Greywers (głos)
8.3 1997 Sôji Mikage (głos)
7.0 1997 Mikagami Tokiya
9.0 1997 Faust (głos)
7.7 1997 Shazan (głos)
6.4
Pokémon
Poketto monsutâ
1997 Daisuke / Komu (głos)
8.0
Magiczni Wojownicy
Slayers Next, The
1996 Zelgadiss Graywords (głos)
8.3
Tajemnica przeszłości
Fushigi Yuugi
1996 Tamahome
8.0 1996 Faust (głos)
5.0 1996 Reydon (głos)
5.0 1996 Kash Mizuntani/Hellstinger (głos)
8.3
Detektyw Conan
Meitantei Conan
1996 Aikawa Touya / Kawatake Otoya (głos)
0.0 1996 Chuji Wu (głos)
8.0
Magiczni Wojownicy
Slayers, The
1995 Zelgadis (głos)
7.9
Gundam Wing
Shin kidô senki Gundam W
1995 Heero Yuy (głos)
6.8 1995 Rael (głos)
8.4 1995 Heero Yui (głos)
7.6
Dragon Ball Z: Fuzja
Doragon bôru Z 12: Fukkatsu no fyushon!! Gokû to Bejîta
1995 Paikuhana (głos)
6.0
Dragon Ball Z: Ultimate Battle 22
Doragonbōru Zetto Aruteimeito Batoru 22
1995 Android 16 (głos)
8.8 1994 Michael Grant (głos)
7.9
Piłka w grze
Aoki Densetsu Shoot!
1993 Tanaka Toshihiko
9.5 1993 Kaede Rukawa (głos)
7.7
Czarodziejka z księżyca: Sailor Moon R - The Movie
Bishôjo senshi Sailor Moon R: The Movie
1993 Fiore (głos)
8.9 1992 Yukihiko (głos)
7.9
3 x 3 Oczy
Sazan aizu
1991 Hide-san (głos)
5.0 1991 Tochizawa (głos)
7.6
Dragon Ball Z: Lord Slug
Doragon bôru Z 4: Super saiyajin da son Gokû
1991 Żołnierz (głos)
8.0
Zorro
Kaiketsu Zorro
1990 Dr Lucino / Złodziej (głos) (gościnni

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hikaru Midorikawa filmy Hikaru Midorikawa najlepsze filmy Hikaru Midorikawa zdjęcia Hikaru Midorikawa galeria Hikaru Midorikawa biografia Hikaru Midorikawa nominacje Hikaru Midorikawa nagrody i wyróżnienia Hikaru Midorikawa filmografia Hikaru Midorikawa aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.