Hideki Ogihara
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2011 Kazuma Morisato / Pegasus (głos)
10.0 2009 Toshiya Hamaguchi (głos)
7.3 2007 Itsuki Midoriba (głos)
8.5 2006 Ryota Aizawa (głos)
8.0 2006 Tomohiro Fujisawa (głos)
7.3 2005 Itsuki Midoriba (głos)
7.0 2005 Yagi Takeru (głos)
7.9 2004 Daijirou Matsumura (głos)
7.2 2004 Makimura Koutarou (głos)
9.1 2004 Yamane (głos)
8.2 2002 Toshiya Hamaguchi (głos)
7.3 2002 Kyou Aguri (głos)
8.3 2001 Toshiya Hamaguchi (głos)
7.3 2000 Maa (głos)
8.0 1997 Żołnierz / Najemnik / Posłaniec (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hideki Ogihara filmy Hideki Ogihara najlepsze filmy Hideki Ogihara zdjęcia Hideki Ogihara galeria Hideki Ogihara biografia Hideki Ogihara nominacje Hideki Ogihara nagrody i wyróżnienia Hideki Ogihara filmografia Hideki Ogihara aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.