Hidekatsu Shibata
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2011 Shingen Yashida (głos)
8.6 2010 Starszy nauczyciel (głos) (gościnnie)
8.2
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Hagane no Renkinjutsushi
2009 King Bradley (głos)
8.1 2009 Maurits von Borg (głos) (gościnnie)
7.8 2009 Nanpuu Kataoka (głos)
8.0 2009 King Bradley (głos)
8.4 2009 Igneel (narrator) (głos)
7.3 2008 Kanemaru (głos)
8.3 2007 Generał (głos) (gościnnie)
8.1 2007 Ojciec Haruki (głos) (gościnnie)
7.1
Kitaro
Gegege no Kitarô
2007 Bakkubeado (głos)
7.9 2007 Hiruzen Sarutobi (3 Hokage) (głos) (g
8.1 2006 Husserl (głos)
8.4 2006 Pająk (głos) (gościnnie)
6.2 2006 Archbishop (głos)
6.7 2006 Daitetsu Shibata (głos)
8.8 2004 Generał Dywizji Alexander Vandegrift (głos)
6.7 2004 Kapitan Geroro / Ojciec Karary (głos)
8.5 2003 Gotou Hirohisa (głos)
7.0 2002 Lorenzo Leonelli (głos)
7.0 2002 Devil Count (głos)
7.8 2002 Sarutobi/Trzeci Hoka (głos) (głos)
9.0 2001 Baron Ashler (
8.1
Kowboj Bebop
Cowboy Bebop: Tengoku no tobira
2001 Pułkownik (głos)
10.0 2000 Devil count (głos)
8.3 1999 Monkey D. Dragon / Calgara (głos)
9.7 1998 Bartender (głos)
7.0 1997 Meguri Kyouza (głos)
7.7
Dragon Ball GT
Doragon bôru GT
1996 Yi Xing Long (Jednogwiazdkowy Smok) (głos)
8.3
Detektyw Conan
Meitantei Conan
1996 Teraoka (głos) (gościnnie)
7.2 1992 Daijuujin (głos)
10.0 1989 Gregor Von Muckenberger
5.2 1988 Devil Z (głos)
9.1 1988 Gregor von Muckenberger (głos)
7.9
Rycerze Zodiaku
Saint Seiya
1986 Folkel / Guilty Nauczyciel Ikki / Shishô (głos)
8.2
Dragon Ball
Doragon bôru
1986 King Chapa (głos)
7.3 1984 Kouryuu (głos)
9.4
Mały rycerz El Cid
Adventures of Little El Cid
1983 Lainez (głos)
8.0 1983 Wiseman (głos)
7.0 1982 Salamander (głos)
7.7 1981 You Chien (głos)
10.0 1979 Satoshi Tsuchikado (głos)
0.0 1978 Vandevel
8.0
Grand Prix
Arrow Emblem: Grand Prix-No Taka
1977 Daisaku Kuruma (głos)
0.0 1975 Generał Shadow
10.0 1973 Król Enma / Kusari-Gama (głos)
8.4 1972 Zenon (głos)
1.5 1972 Baron Ashura (głos)
1.0 1971 (głos)
8.0
Tygrysia Maska
Taigâ masuku
1969 Pan X (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hidekatsu Shibata filmy Hidekatsu Shibata najlepsze filmy Hidekatsu Shibata zdjęcia Hidekatsu Shibata galeria Hidekatsu Shibata biografia Hidekatsu Shibata nominacje Hidekatsu Shibata nagrody i wyróżnienia Hidekatsu Shibata filmografia Hidekatsu Shibata aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.