Hetty Baynes
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.4 2011 Verda Rowley
8.2
Ostre cięcie
Cutting It
2002 Tinker Haines (gościnnie)
7.9
Moja rodzinka
My Family
2000 Rhoda Baxter (gościnnie)
6.9
Kryptonim Prosiaczek
Piglet Files, The
1990 Angela Wagstaffe (gościnnie)
0.0 1981 Jane
5.5
Rozważna i romantyczna
Sense and Sensibility
1981 Charlotte Palmer
7.9
Niżyński
Nijinsky
1980 Magda
0.0 1980 Sekretarka (gościnnie)
5.5 1977 Matilda Price
0.0 1976 Phillipa Pomeroy (gościnnie)
10.0 1976 Fanny Dickens (dorosła) (gościnnie)
4.0 1974 Caroline Lister (gościnnie)
8.6 1962 Hilary Cookson (1976) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hetty Baynes filmy Hetty Baynes najlepsze filmy Hetty Baynes zdjęcia Hetty Baynes galeria Hetty Baynes biografia Hetty Baynes nominacje Hetty Baynes nagrody i wyróżnienia Hetty Baynes filmografia Hetty Baynes aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.