Hettie Lynne Hurtes
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 1985 Reporter (gościnnie)
7.5 1985 Reporterka (gościnnie)
7.4
Terminator
Terminator, The
1984 Prezenterka telewizyjna
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Reporterka (gościnnie)
0.0 1983 (głos)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Dziennikarka (gościnnie)
10.0
Wszystko dla kariery
Blind Ambition
1979 Komentator telewizyjny #2
7.7 1977 Prezenterka wiadomości (gościnnie)
7.9 1976 (głos)
7.1 1976 Reporterka (gościnnie)
6.8 1974 Reporterka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hettie Lynne Hurtes filmy Hettie Lynne Hurtes najlepsze filmy Hettie Lynne Hurtes zdjęcia Hettie Lynne Hurtes galeria Hettie Lynne Hurtes biografia Hettie Lynne Hurtes nominacje Hettie Lynne Hurtes nagrody i wyróżnienia Hettie Lynne Hurtes filmografia Hettie Lynne Hurtes aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.