Hermione Gulliford
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2010 Jean Darr
8.0
Technicy-magicy
IT Crowd, The
2006 Linda (gościnnie)
0.0 2005 Nicole(gościnnie)
6.7
Afera naszyjnikowa
Affair of the Necklace, The
2001 Nicole Leguay d'Oliva
8.0
Pan na dolinie
Monarch of the Glen
2000 Hermione Trumpington-Bonnet (2003)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Ursula Carroll (gościnnie)
6.8 1992 Carol Emerson (gościnnie)
10.0 1990 (narrator) (ona sama)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hermione Gulliford filmy Hermione Gulliford najlepsze filmy Hermione Gulliford zdjęcia Hermione Gulliford galeria Hermione Gulliford biografia Hermione Gulliford nominacje Hermione Gulliford nagrody i wyróżnienia Hermione Gulliford filmografia Hermione Gulliford aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.