Hermann Giefer
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 2008 Franz
6.3
Sophie - panna młoda mimo woli
Sophie - Braut wider Willen
2005 Hrabia Otto von Ahlen
0.0 1995 Gernot Warburg
0.0 1995 Matthias Hassencamp
5.0
Stefan Frank - lekarz znany i lubiany
Dr. Stefan Frank - Der Arzt dem die Frauen vertrauen
1995 Konrad Brehm (gościnnie)
0.0 1993 Dr Unrat
7.2
Doktor z alpejskiej wioski
Bergdoktor, Der
1992 Luis
0.0 1991 Cheftrainer
0.0 1989 Gość weselny
0.0 1989 Hermann Koller
0.0 1988 (gościnnie)
7.0 1978 Josef Zeiler (2000) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hermann Giefer filmy Hermann Giefer najlepsze filmy Hermann Giefer zdjęcia Hermann Giefer galeria Hermann Giefer biografia Hermann Giefer nominacje Hermann Giefer nagrody i wyróżnienia Hermann Giefer filmografia Hermann Giefer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.