Herman Chavez
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.4 2011 Carlos Santos (gościnnie)
7.4 2011 Carlos Santos (gościnnie)
8.3 2011 Boy hotelowy (gościnnie)
0.0 2010 Carlos Santos (gościnnie)
8.0
Jak to się robi w Ameryce
How to Make It in America
2010 Carlos Santos (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Carlos Santos (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Uliczny punk (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Herman Chavez filmy Herman Chavez najlepsze filmy Herman Chavez zdjęcia Herman Chavez galeria Herman Chavez biografia Herman Chavez nominacje Herman Chavez nagrody i wyróżnienia Herman Chavez filmografia Herman Chavez aktor Herman Chavez scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.